Print This Page

Actueel

Kom Pasen vieren in Het Ambacht

3-3-2016

Pasen valt op 27 en 28 maart 2016. Zondag 27 maart 2016 is Wâldpyk-restaurant Het Ambacht in Heerenveen daarom speciaal geopend en serveren ze vanaf 16.30 uur een heerlijk 4-gangen Paasmenu. Een heerlijk voorjaarsmenu met producten van het seizoen. Het Paasmenu kost € 42,50 per persoon. U kunt reserveren via reserveren@restaurant-hetambacht.nl

Restaurant Het Ambacht
Het restaurant van Henk Markus richt zich op een belangrijke rol in de Friese samenleving, namelijk de re-integratie van jongeren die door omstandigheden in de Wajong en Wet Investeren in Jongeren (WIJ) zijn beland. Jongeren die een eerlijke kans op de moeilijke arbeidsmarkt verdienen, ook al is hun start om verschillende redenen soms niet goed geweest. Per jaar leiden ze 10 tot 15 jongeren op tot horecaprofessional.

Dit weet Het Ambacht te combineren met culinaire prestaties van een hoog niveau waarbij de keuken veel werkt met diverse streekproducten uit De Wâlden. Daarnaast maken ze gebruik van geothermische energie door middel van een warm waterpomp.

Voor het gehele restaurantconcept is Het Ambacht in 2014 bekroond met het Wâldpyk streekkeurmerk.

www.restaurant-hetambacht.nlEen heerlijk voorjaarsmenu in Het Ambacht


Vorige: Home
Volgende: Nieuws archief