Print This Page

Actueel

Facebook-diner Het Ambacht nu al een succes

15-4-2016

Heerlijk eten en intussen leuke mensen ontmoeten? Dan heeft Restaurant Het Ambacht nieuws: het Facebook-diner. Het enige etentje waar de mobiel niet van tafel hoeft. Sterker nog, deel het eetfeest met de origineelste foto en bij het volgende diner is het aperitief gratis. Want Het Ambacht doet dit niet één keer, nee, schuif gezellig elke derde donderdag van de maand aan op 21 april, 19 mei en 16 juni. De eerste op 21 april lijkt nu al een succes te worden.

Voor € 23,50 twee prima gangen met een kopje thee of koffie na. Intussen bijpraten met die fijne Facebook-vriendin of kennismaken met die ene Facebook-vriend die u nog nooit in ‘real life’ hebt gezien. Ook alleen komen is een goed idee. We schuiven met z’n allen aan lange tafels, dus altijd gezelligheid.

Hoe werkt het? Meld in een bericht onder het event op facebook dat u erbij wilt zijn en Het Ambacht neemt contact met u op voor de reservering.

Kom naar het Facebook-diner op 21 april, 19 mei en 16 juni. Inloop vanaf 18.00 uur en aan tafel om 18.30 uur. Bij mooi weer buiten naborrelen.

Bron: Facebook Het Ambacht.

 

Het Ambacht

 


Vorige: Home
Volgende: Nieuws archief