Print This Page

Actueel

Cultuur in De Pleats: Tet Rozendal in toneelstuk De Brekbere Sirkel

20-1-2017

Wâldpykrestaurant De Pleats in Burgum is naast restaurant en partycentrum ook hét culturele hart van de Noardlike Fryske Wâlden. De Culturele Commissie De Pleats organiseert elk jaar een divers cultureel programma van hoog niveau. Op 16 maart zullen Wâldpyk-ambassadrice Tet Rozendal en Wybo Smids acteren en zingen in het intense toneelstuk De Brekbere Sirkel. Een verhaal over liefde en verdriet.

Gurbe Douwstra en 3 andere topmuzikanten verzorgen de muzikale begeleiding van het theaterstuk.

Aanvang om 20.15.
Reserveer je kaarten via Cultuur in De Pleats

Tip! Theaterdiner of -hap
Of reserveer van te voren een tafeltje voor een heerlijk diner of theaterhap via De Pleats. Het restaurant zorgt dan ook voor jouw theaterkaartje!

De Brekbere Sirkel
Het toneelstuk De Brekbere Sirkel is Tet Rozendal en Wybo Smids op het lijf geschreven. Begeleid door Gurbe Douwstra en 3 virtuoze muzikanten acteren én zingen zij in dit intense verhaal over liefde en verdriet.

Het verhaal gaat over Didier en Elise. Zij hebben elkaar gevonden in de liefde en de muziek. Ze zijn onafscheidelijk. Wanneer zij hun dochtertje Maybelle verliezen, wordt hun relatie op de proef gesteld als nooit tevoren. De Brekbere Sirkel is een swingend stuk met een snik.

Cultuur in De Pleats
De Culturele Commissie De Pleats weet elk jaar een mooi programma van voorstellingen op de planken te krijgen. De commissie is kritisch. Artiesten moeten aan bepaalde eisen voldoen om er te mogen optreden. Ook moet er plaats zijn, want het programma moet bestaan uit een mix van onder meer muziekconcerten, theatervoorstellingen en lezingen.

Naast Tet Rozendal met De Brekbere Sirkel staan de komende maanden ook op het programma: verhalenvertellers Douwe Kootstra en Iris Rusz met Op ‘e didel mei Dam Jaarsma, Jubileumconcert De Stroatklinkers, toneelstuk Ridder Alfons en de drie gevaarlijke opdrachten, en de afscheidstour van folkband Irish Stew en zanger Chris Kalsbeek.

Meer info & kaarten via www.cultuurindepleats.nl of telefonisch via De Pleats: 0511-461556.


Vorige: Home
Volgende: Nieuws archief