Print This Page

Actueel

Wâldpyk restaurants vieren Valentijn: 3 voor de prijs van 1

9-2-2017

‘De liefde van de man gaat door de maag’, luidt een bekend gezegde. En de liefde voor de vrouw dan? Bij de Wâldpyk zit de handel in het bloed en elke Wâldpyk man kan nu 2 voor de prijs van 1 krijgen: liefde voor de maag én de vrouw! Hoe? Boek één van de Valentijn-arrangementen bij de Wâldpyk restaurants. Allen bezitten het Wâldpyk streekkeurmerk, dus ze maken ook nog eens gebruik van producten uit de regio! Dus ook toon je nog eens de liefde voor je eigen streek. Dat is 3 voor de prijs van 1! Topdeal toch? :-)

Dodelijke stiltes tijdens je date? Niet bij Restaurant De Pleats in Burgum
Kom op 14 februari met je geliefde naar De Pleats en geniet van een heerlijk romantisch diner voor twee. Voor alle paartjes hebben ze een klein cadeautje en mocht de gespreksstof op zijn? Dan hebben ze een ‘hartjes-valentijn-vier-op-een-rij-spel'.

Reserveer je tafel via www.depleats.nl

Kaaskoppen opgelet: love & cheese are in the air bij Het Spijshuys in Boarnburgum
Als echte kaaskoppen zoals wij zijn, brengen ze bij Het Spijshuys kaas op een roze wolk. De liefde voor kaas weet Het Spijshuys om te toveren tot een prachtig Valentijn-kaasfondue-menu op zondag 12 februari.

Reserveer je tafel bij Het Spijshuys (let op Valentijn bij Hte Spijshuys op 12 februari)

Lekker lang liefdevol tafelen bij Het Ambacht in Heerenveen
Restaurant Het Ambacht in Heerenveen heeft op 14 februari een Valentijnsarrangement met maar liefst 5 gangen samengesteld. Dat moet genoeg tijd zijn om je al je liefde uit de kast te halen.

Reserveer je tafel bij Het Ambacht via tel. 0513-232172 of info@restaurant-hetambacht.nl (o.v.v. Valentijnsarrangement)

Valentijn verrassingsmenu bij De Herberg van Smallingerland in Rottevalle

Bij De Herberg van Smallingerland kunnen ze geen genoeg krijgen van de liefde, dus hebben ze een Valentijnsweek van 14 t/m 18 februari. Bij het ‘love’-arrangement hebben ze speciale sfeerverlichting op tafel en een verrassingsmenu samengesteld. Een heerlijke romantische en culinaire ontdekkingstocht voor 2.

Reserveer je tafel bij De Herberg van Smallingerland

 


Vorige: Home
Volgende: Nieuws archief