Print This Page

Actueel

Bramenboek: Bij de bramen langs

16-5-2017

In de 5 jaar dat we Brommels! vieren, hebben we heel wat over bramen ontdekt. En dat willen we graag met jullie delen! Vrijwilligers hebben wetenswaardigheden verzameld, beschreven en in beeld gevangen. Het resultaat is een uniek en eigen boek: "Bij de bramen langs". Met 100 pagina's met van alles en nog wat, dat er maar te vertellen is over de lekkerste wilde vruchten die het Nationaal landschap De Noardlike Fryske Wâlden rijk is! Die wil jij toch ook?! Bestel "Bij de bramen langs" voor 20 mei 2017 met fikse korting en maak zo de eerste druk mede mogelijk!!!

Drukken
Het boek is klaar, maar nog niet gedrukt. Daar hebben we namelijk nog wat hulp bij nodig. Het drukken van 500 boeken kost € 3000,-. Daarvan hebben we de eerste € 1000,- al binnen via een subsidieregeling van de Provinsje Fryslân. De laatste € 2000,- hopen we met jullie hulp bijeen te brengen.

Help jij mee om "Bij de bramen langs" ook écht in handen te krijgen? Je kunt ons op 2 manieren steunen: middels voorinschrijving op het boek of door ons te sponsoren.

Voorinschrijving
Via de voorinschrijving kun je met een fikse korting 2 of meerdere boeken reserveren. De reguliere verkoopprijs is gesteld op € 12,95. Bij voorinschrijving loopt de korting op van 20% bij 2 boeken tot wel 50% bij 15 boeken. Extra: je krijgt er ook een uitnodiging bij voor de feestelijke uitreiking van het eerste boek!

Sponsoring
Steun je graag het drukken van het boek en heb je aan één exemplaar wel genoeg? Dan kun je ons als particulier of bedrijf sponsoren. Voor een bedrag van minimaal € 15,- krijg je én een boek én een naamsvermelding in het boek op de pagina met alle sponsoren (wij doen niet aan advertenties!). En natuurlijk zien wij jou als sponsor graag op ons feestje tijdens de uitreiking van het eerste boek!

Promotie-exemplaar
We begrijpen heel goed dat je graag vooraf wilt weten wat je precies koopt of sponsort. Daarom hebben we een promotie-exemplaar gemaakt. Het laat je een greep zien uit de verschillende delen van het bramenboek. In de bijlage bij deze mail vind je het promotie-exemplaar in lage resolutie. De versie in hoge resolutie vind je op onze site brommelsfestijn.nl.

Enthousiast
Promotie-exemplaar bekeken en enthousiast geworden? Vul dan vandaag het bestel/sponsorformulier nog in (zie bijlage) en help ons zo het Brommels! bramenboek daadwerkelijk te realiseren!

Als we jullie "Bij de bramen langs" begin juli in handen willen kunnen geven, moet de drukker er in juni mee aan de slag! Daarom doen we ons uiterste best uiterlijk 25 mei a.s. de laatste € 2000,- bijeen te hebben gebracht.

Ben je niet zo'n boeklezer maar wil je ons initiatief wel steunen? Dan kun je ons nog altijd heel goed helpen door deze mail door te sturen!

Vragen

Heb je na het lezen van deze nieuwsbrief, het digitale promotie-exemplaar of het bestel/sponsorformulier nog vragen? Neem dan contact op met Stichting Wrâldfrucht op tel. 0511 - 54 24 76 of e-mail.Vorige: Home
Volgende: Nieuws archief