Print This Page

Actueel

Vaartocht & 13-gangen proeverij bij De Herberg van Smallingerland

28-9-2017

Het oudste ijzeren skûtsje, De Rot uit Rottevalle, bestaat 130 jaar. In 1887 was de toenmalige herbergier van De Herberg van Smallingerland één van de twee opdrachtgevers voor het bouwen van skûtsje De Rot. Om deze 130-jarige verbondenheid te vieren organiseert De Herberg van Smallingerland op vrijdag 13 oktober een speciale13-gangen dinerproeverij met een vaartocht op skûtsje De Rot.

De vaartocht met skûtsje De Rot gaat via De Lits naar het meer De Leijen. Met vele eilandjes, beschutte rietkragen en kolonies bijzondere vogels. Bij terugkomst serveert De Herberg een 13-gangen proeverij menu, bestaande uit pure gerechten met seizoensingrediënten uit de streek. Gebaseerd op de filosofie van Dutch Cuisine; met smaak, gezond en verantwoord koken met creativiteit en eigenzinnigheid. Bij de proeverij serveren ze bijpassende wijnen.

De Rot 13-gangen proeverij arrangement

  • 17.00 uur ontvangst bij De Herberg
  • 17.15 uur inschepen op skûtsje De Rot, ontvangst met bubbels
  • 18.30 uur terug bij De Herberg voor het 13-gangen diner.

13-gangen proeverij met de smaken pompoen, eekhoorntjesbrood, paling, snoekbaars, aardpeer, appel, eend, ree, aardpeer, giele wâldbeantsjes, machedoux, wichters, bramen, bijpassende wijnen, koffie, etc.

Prijs: Speciaal voor de liefhebbers € 130,00 all in.

Reserveer je tafel bij De Herberg van Smallingerland

 

Skûtsje De Rot

 

 


Vorige: Home
Volgende: Nieuws archief