Marinus Twijzel

Biologische boer Marinus uit Twijzel verkoopt sinds kort ook rundvlees van eigen koeien. Bestellen kan via de Melktap op het erf of vraag een bestellijst via hun Facebook Melktap Molke en Huning. De Koeien van Marinus zijn een kruising van het MRIJ en Holstein ras. Ze hebben zoveel mogelijk gegraasd in de weiden, met name in natuurgebied de Twizelmieden. Heerlijk natuurvlees dus. Naast vlees, produceren ze ook uitstekende melk verkrijgbaar uit de Melktap in het zelfbedieningswinkeltje voor huis.

De koeien van Marinus

De familie Marinus heeft zogenaamde dubbeldoelkoeien; zowel geschikt voor de productie van melk als van vlees. De koeien zijn op het eigen erf geboren en groot gebracht. Ze hebben een zo’n natuurlijk mogelijk leven gehad. Ze worden niet onthoornd. ’s Winters krijgen de koeien eigen gewonnen biologisch kuil (grasvoer). De koeien worden dus het hele jaar grasgevoerd, aangevuld met biologisch krachtvoer. Zodra het weer het toelaat, laat Marinus ze in het vroege voorjaar weer de wei in.

Verkoop rundvlees Marinus

Marinus verkoopt het vlees vanuit de vriezer. Als een koe net geslacht is, zijn alle soorten vlees die op hun bestellijst staan aanwezig. Naarmate er meer van de koe verkocht is kan het zijn dat bepaalde soorten vlees niet meer voorradig zijn. Als bijna al het vlees verkocht is, laten ze weer een koe slachten. Deze slacht vindt plaats in Groningen.

Vragen?

Stel ze via de Facebook Melktap Molke en Huning.

Biologisch rundvlees van boer Marinus uit Twijzel
Deel dit op:
Getagd op:         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *