Rabo ClubSupport Brommels 2020

Wist je dat wij Brommels! organiseren om onze liefde voor het Nationaal Landschap de Noardlike Fryske Wâlden met je te delen? Ja, gewoon recht vanuit ons hart. We verdienen er niets mee. Het levert ons wél heel veel op! En dat is dat ook jij en al die andere Brommels! liefhebbers een heel weekend lang het bijzondere van ons landschap kunnen vieren. Samen! Steun ons daarom in de Rabo ClubSupport actie.

Breng nu je stem uit in de Rabo ClubSupport actie

Zaterdag 23 en zondag 24 augustus 2020 vieren we Brommels! alweer voor de 9e keer ! Ben jij lid van de Rabobank? Dan kun jij ons helpen deze editie mede mogelijk te maken. Gewoon, met 1 muisklik. Want die is maximaal 10 euro (2 stemmen) waard!

Via Rabobank ClubSupport kun je Brommels! steunen. Steun ons met jouw stem op www.rabo-clubsupport.nl. Onder de naam van Stichting Wrâldfrucht vind je het bestedingsdoel: Organisatie Brommels 2020!.

Stemmen kan tot en met 11 oktober 2019.

Overige stem voor project De Boomwal als apotheek voor de koe van VANLA?

En als je dan nog een stem over hebt om te vergeven. Kijk dan ook eens bij het project De Boomwal als apotheek voor de koe, van de Vereniging Agrarisch Natuurbeheer Achtkarspelen (VANLA). Ook een partij met groot hart voor de Noardlike Fryske Wâlden.

Rabo Clubsupport: stem op Brommels 2020! en steun de Noardlike Fryske Wâlden
Deel dit op:
Getagd op:     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *