Dahldiner Tjaarda 2018

In samenwerking met het Posthuis Theater verzorgt Tjaarda Oranjewoud op 15 december 2018 het Dahldiner in de grote zaal van Tjaarda. Het Dahldiner is een culinaire voorstelling waarbij professionele verhalenvertellers diverse Dahl-verhalen voor volwassenen vertellen afgewisseld met gerechten uit het kookboek van Roald Dahl.

Dahldiner is een culinaire voorstelling

De verhalen van Roald Dahl (1916-1990) zijn wereldberoemd, bizar, griezelig, en soms zelfs sadistisch, maar ze zijn vooral erg grappig. Wat niet iedereen weet is dat de schrijver ook kookboeken op zijn naam heeft staan. Kookboeken voor volwassenen, maar ook de griezelkookboeken en voor kinderen.

Tijdens dit 3-gangen Dahldiner in de grote zaal van Tjaarda, komen beide talenten van de Britse schrijver aan bod: schrijven en koken. Marjan Penterman en Frank Belt vertellen de meest bizarre, spannende en grappige Dahl-verhalen voor volwassenen. Tussen de verhalen door worden er heerlijke gerechten geserveerd uit het kookboek. Of andersom, zo je wilt. Hoe het ook zij, het belooft een onvergetelijke en smakelijke avond te worden.

Reserveren voor Dahldiner

Reserveren is mogelijk tot en met 11 december bij het Posthuis Theater. Daarna sluit de kaartverkoop en weten de koks exact hoeveel gerechten er uit het Roald Dahl kookboek moeten worden gemaakt. Kaarten kosten €49,50 per persoon.

Reserveer voor het Dahldiner bij Posthuis Theater

Overnachting bij Tjaarda

Wil je aansluitend overnachten bij Tjaarda? Dan kan dat voor € 54,50 per persoon op basis van twee personen op 1 kamer.

Boek je kamer bij Tjaarda

Hotel en restaurant van Tjaarda Wâldpyk gecertificeerd

In 2017 hebben het hotel en restaurant het Wâldpyk keurmerk gekregen voor hun veelvuldig gebruik van streekproducten uit De Friese Wouden.

Tjaarda lid van Fryske Frucht

Tjaarda is ook lid van de Fryske Frucht, welke oude fruitrassen met name uit De Wâlden weer op de kaart zet. Elk jaar produceert Fryske Frucht appelsap van oude appelrassen. De Fryske Frucht Appelsap 2018 is onlangs gepresenteerd en verkrijgbaar bij Tjaarda, Wijnhandel CRU68 en diverse andere verkooppunten.

Culinaire voorstelling ‘Dahldiner’ bij Tjaarda Oranjewoud
Deel dit op:
Getagd op:             

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *