Kerst Wâldpyk

Nog 5 dagen en dan is het Kerst. Ook de Wâldpyk-restaurants hebben weer mooie Kerstmenu’s voor je gemaakt. Heb je nog geen besluit genomen wat je gaat eten met Kerst? Kom dan gewoon lekker eten bij één van deze restaurants. Heerlijk eten en zelf niet in de keuken staan en geen afwas naderhand. Verder zijn er ook leuke Kerstpakketten te verkrijgen Bekijk hier een overzicht van alle mogelijkheden.

Kerstmenu & december catering van Het Spijshuys in Boarnburgum

Restaurant Het Spijshuys in Boarnburgum biedt een Kerstmenu van maximaal 6 gangen. Alleen op 2e Kerstdag op 26 december 2019 hebben ze nog plek. Reserveer direct bij Het Spijshuys. Ook kan Het Spijshuys catering verzorgen.

Kerst- en eindejaarsmenu De Herberg van Smallingerland in Rottevalle

De Herberg van Smallingerland in Rottevalle heeft een 5-gangen Kerstmenu op de kaart staan. Deze is ook enkel nog op 26 december te reserveren. Ook sluiten ze op 28 en 29 december het jaar af met een speciaal culinair arrangement. Reserveer direct bij De herberg van Smallingerland.

Decemberspecial De Pleats in Burgum

Bij De Pleats in Burgum kun je terecht voor het Kerstdiner, Kerstbrunch of Kerstbuffet. Ook bieden ze de mogelijkheid aan van afhaalsalades en De Pleats cadeaubonnen.

Meer info & reserveren bij De Pleats 

Kerst bij Tjaarda Oranjewoud

In Oranjewoud bij Heerenveen heeft Tjaarda Golden Tulip diverse mogelijkheden met de Kerst. In hun Grand Café,  Restaurant de Oranjetuin en de Oranjezaal. Een aantal arrangementen zitten al vol, maar ze hebben hier en daar nog plek vrij.

Bekijk het het overzicht van Kerst bij Tjaarda. Ook hebben ze nog tot 22 december een pre Christmas deal lopen. Een arrangement inclusief overnachting.

Kerstpakketten met streekproducten bij Op ‘e Stâl Buitenpost

Last minute nog een Kerstpakket nodig? Dat kan altijd bij Cadeau- en Streekwinkel Op ‘e Stâl in Buitenpost. Op ‘e Stâl kan Kerstpakketten met allerlei Wâldpyk-streekproducten op maat maken. Gecombineerd met diverse accessoires voor ‘op en om de tafel’.

Vraag naar de mogelijkheden bij Op ‘e Stâl 

Klaas & Claus Kerstpakketten

Paviljoen de Leyen heeft een nieuw concept ontwikkeld Klaas & Claus. Met een webwinkel en een winkeltje in het centrum van Drachten. Je kunt er nog terecht voor diverse Kerstpakketten.

Meer info en mogelijkheden Klaas & Claus Kerstpakketten 

Kerst bij de Wâldpyk restaurants en kerstpakketten
Deel dit op:
Getagd op:     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *