Sinterklaas acties bij de Wâldpyk-restaurants

Komende dagen en week hebben de Wâldpyk gecertificeerde restaurants mooie Sinterklaas acties in petto. Hierbij een overzicht.

29 november 2019: Sinterklaas stamppot-avond bij Tjaarda Oranjewoud

Tjaarda in Oranjewoud houdt vanavond de jaarlijks terugkerende stamppotavond met bezoek van de Sint. Voor alle gasten een klein cadeautje met een persoonlijk gedicht. Interesse? Informeer bij Tjaarda of er nog plek is.

2 t/m 7 december 2019: Sinterklaas verrassingsmenu met cadeautje bij De Herberg van Smallingerland

Samen met de Kookpiet heeft De Herberg van Smallingerland in Rottevalle een heerlijk avondje uit bedacht. Een verrassingsmenu met een beetje nostalgie. Aan het einde krijg je een cadeautje mee van de Sint. Meer info of boeken? Bekijk het Sinterklaasarrangement van De Herberg van Smallingerland

4 t/m 7 december 2019: Verrassingsmenu met extra gang van de Sint bij Het Spijshuys

Ook Het Spijshuys in Boarnburgum heeft een verrassingsmenu op de kaart staan. Gasten krijgen van de Sint een extra gang cadeau. Reserveer het Sinterklaas-verrassingsmenu bij Het Spijshuys

Klaas & Claus van Paviljoen De Leyen

Paviljoen de Leyen in Rottevalle heeft een tijdelijk winkelconcept gelanceerd genaamd Klaas & Claus. In dit winkeltje in Drachten kun je allerlei lekkernijen kopen voor Sint en Kerst. Ook kun je er terecht voor leuke cadeau- en kerstpakketten. Tevens hebben ze een webshop.

 

Foto:  Ylanite Koppens via Pixabay

Sinterklaas acties bij de Wâldpyk-restaurants
Deel dit op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *