Kelderescape is in 2020 gestopt.

Ben je op zoek naar een leuk teamuitje of een leuke activiteit voor familie of vrienden? Wij tippen Kelders Escape van Paviljoen De Leyen in Rottevalle. Dit is een escaperoom in de kelder van De Leyen. Een ruimte met één of meerdere vertrekken waarin jij en je groep worden opgesloten. Lukt het jullie de raadsels te ontrafelen en binnen 60 minuten uit deze ruimte te ontsnappen? Dan heb jullie gewonnen!

Leuk om te combineren met een etentje bij Paviljoen De Leyen.

Escaperoom Kelders Escape

Een verborgen keuken waar lugubere dingen gebeuren. De Leyen is voor deze geheime keuken op zoek naar een nieuwe Chef. Durf jij te solliciteren? Jij en je groep worden erin opgesloten en aan jullie lot over gelaten. Maar de uitkomst heb jullie in eigen handen. Stap voor stap ontrafel je het verhaal van wat er hier in hemelsnaam heeft afgespeeld en doe je verbluffende ontdekkingen. Samenwerken is de sleutel tot succes! Kun jij met je groep binnen een uur ontsnappen, dan heb jullie gewonnen en zijn jullie de Chef!

Breinbrekers oplossen, logisch nadenken, goed zoeken, verbanden leggen en soms op goed geluk gewoon dingen uitproberen zijn ingrediënten die de Kelders Escape zeer de moeite waard maken. En soms gebeuren er onverwachte dingen!

Met ons eigen team hebben we deze escaperoom gedaan. Zie foto:

Bedrijfsuitje escaperoom Kelders Escape
Leuk uitje in De Wâlden: Escaperoom ‘Kelders Escape’ Paviljoen De Leyen
Deel dit op:
Getagd op:         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *