Valentijn in de Wâlden

De lockdown kabbelt nog wel even voort. Met Valentijn op zondag 14 februari in aantocht zijn we wel toe aan wat liefde. Verschillende Wâldpyk-bedrijven leggen hun gasten en klanten in de watten. De liefde gaat door de maag in dit geval. Hier een overzicht van hun liefdesoffers om af te halen of te laten bezorgen!

Sweet Valentine box van Theeschenkerij ’t Landschap

Theeschenkerij & B&B ’t Landschap in Boelensloane heeft een prachtige Sweet Valentine box voor jou en je dierbare. Een box voor 2 personen af te halen bij ’t Landschap.

Meer info: Valentijn Theeschenkerij ’t Landschap

Het Spijshuys Valentijn Brunch of Valentijn Sharing Dinner

Restaurant Het Spijshuys in Boarnburgum heeft 2 mooie Valentijnmenu’s op de kaart staan. Valentijn Brunch of Valentijn Sharing Dinner.

Meer info: Valentijn Het Spijshuys

Valentijnbox & romantisch overnachten bij De Herberg van Smallingerland

De Herberg van Smallingerland in Rottevalle heeft de Valentijnbox op het menu staan. Een box voor thuis vol met liefde en 6 gerechten. Ook kun je bij De Herberg heerlijk met zijn tweetjes overnachten.

Meer info: Valentijn De Herberg van Smallingerland

Valentijnborrelbox van Paviljoen De Leyen

Het andere Wâldpyk-restaurant in Rottevalle Paviljoen de Leyen heeft een supermooie Valentijnborrelbox. Ook rozen en boeketten in hun webshop om je geliefde helemaal te versieren.

Meer info: Valentijn Paviljoen De Leyen

Valentijn Wâldpyk menu van De Pleats

Wâldpyk-restaurant De Pleats in Burgum heeft diverse Valentijn menu’s. Het Valentijn Wâldpyk menu is daar één van.

Meer info: Valentijn De Pleats

Wandelarrangement en romantische overnachting bij Tjaarda Oranjewoud

Vier samen de liefde in Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud! Speciaal voor Valentijn hebben ze een wandelarrangement samengesteld. Samen de liefde vieren met een wandeling op Valentijnsdag! Koop op 13 of 14 februari een ticket bij de foodtruck bij Tjaarda voor het wandelarrangement (én maak tevens kans op een gratis overnachting)! Uiteraard kun je ook zonder deelname aan de wandeling voor een romantische overnachting blijven bij het hotel.

Meer info: Valentijn Tjaarda Oranjewoud

Valentijn bonbons van biologische ingrediënten bij Your Locals

Het samenwerkingsverband tussen een paar winkels en boeren in Buitenpost en Kollum en omgeving presenteren speciale huisgemaakte Valentijn bonbons. Om je dierbare te verrassen.

Meer info: Valentijn Your Locals

 

Foto:  Pixabay.com

 

Liefde gaat door de maag: Valentijn in De Wâlden
Deel dit op:
Getagd op:     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *