Natuurmarkt bij De Kruidhof BuitenpostFoto: © De Kruidhof hortus van Fryslân.


Dit jaar organiseert De Kruidhof hortus van Fryslân op woensdag 7 augustus 2019 van 10.00 tot 17.00 uur de 29e Natuurmarkt tijdens de Buitenposter Feestweek. Een markt in en rondom De Kruidhof met meer dan 60 standhouders die jaarlijks ongeveer 2500 bezoekers trekt. Op deze dag zijn de botanische tuinen en het IJstijdenmuseum gratis geopend voor publiek.

Ook dit jaar is er weer een breed aanbod van standhouders variërend van streekproducten, verzorgingsproducten, honing, accessoires en biologische zuivelproducten, groenten, kruiden en specerijen. Daarnaast is er informatie van organisaties die zich bezighouden met natuurstudie en natuurbehoud. De kramen vind je in de Geneeskruidentuin en in de straten rondom De Kruidhof.

Natuurlijk genieten De Kruidhof

In de grote Verkooptuin van De Kruidhof kun je terecht voor een grote collectie bijzondere kruiden, fruitbomen, heestersoorten, rozen en vaste planten. Daarnaast vind je in het bezoekerscentrum en museumwinkel producten uit de tuinen van De Kruidhof zoals Sint Jansolie, Calendula-olie en Lavendelolie.

Dirk Koopmans en zijn team staan de hele dag voor je klaar in het biologische Tuincafé.

De toegang tot de markt, de tuinen en het IJstijdenmuseum zijn op deze dag gratis. De markt begint om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur. In het dorp Buitenpost is op de dag ook een grote braderie en het jaarlijkse concours hippique. Er is extra parkeergelegenheid (betaald) op loopafstand.

Natuurmarkt en Open Dag De Kruidhof en IJstijdenmuseum
Deel dit op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *