Pasen bij de Wâldpyk restaurants

Aankomend weekend is het Pasen. Ondanks het voorspelde prachtige weer is de richtlijn om zoveel mogelijk thuis te blijven. De Herberg van Smallingerland in Rottevalle en Het Spijshuys in Boarnburgum hebben hier een culinaire invulling voor bedacht: de Paas Borrelbox, Paasbrunch of Paasdiner voor thuis!

Paas Borrelbox van De Herberg van Smallingerland

De afgelopen weken hadden ze al met succes De Borrelbox voor thuis gelanceerd. Voor dit weekend komen Freddy en Aukje en hun team van De Herberg van Smallingerland met de Paas Borrelbox. In de box zitten een gepocheerd ei met bearnaisesaus, croissants met marmelade, diverse handbroodjes, Paasbrood, een lekkere frisse fruitsalade, hangop, overheerlijke rillette van gerookte makreel, procureur en lamsvlees met asperge.

Bestel de Paasborrelbox bij De Herberg van Smallingerland

Ook kun je een Paasbrunch of Plateservice via De Herberg laten bezorgen.

Het Spijshuys bezorgt met Pasen brunch en menu

Ook in Boarnburgum hebben Isabelle en Simon van Het Spijshuys op een Paasidee zitten broeden. Zij bezorgen ook de Paasbrunch of -menu aan huis. Bij de brunch krijg je o.a. rundercarpaccio, pistoletje met mouse van zalm, salade met geitenkaas, eitje en Amelander mosterdsoep (ook andere streken halen ze in huis). Voor het Paasdiner staan salade van ‘pulled chicken’, gerookte zalm, eendenbout, vis met spelt, groene curry en brownies met mangobavarois op de kaart.

Bestel de Paasbrunch of Paasmenu van Het Spijshuys

Ook verzorgen ze plates.

 

Foto: Sonja Rieck via Pixabay

Pasen nadert: Wâldpyk restaurants leveren brunch en diner aan huis
Deel dit op:
Getagd op:                 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *