Op zaterdag 25 april 2020 houdt Paviljoen De Leyen een online Borrel & Bingo. Bij bestelling van een borrelpakket met een bingokaart in de webwinkel van het paviljoen kun je daaraan deelnemen. Via e-mail nodigen zij je dan uit en via een livestream kun je heerlijk borrelen en bingo spelen met vele andere klanten en gasten van Paviljoen De Leyen. Gezellig vanuit je eigen huis en er zijn vele leuke prijzen te winnen!

Wil je meedoen? Volg dan onderstaande stappen voor een plekje bij de bingo.

  1. Ga naar de webshop Klaas en Claus van Paviljoen De Leyen.  
  2. Vul je winkelmandje met een borrelpakket inclusief 1 bingokaart & eventueel vele extra mogelijkheden zoals bierpakket, extra kaart, fles wijn.
  3. Na online betaling krijg je een persoonlijke mail met de procedure voor het afhalen op 25 april van het bestelde borrelpakket.
  4. Je krijgt een mail van Olivier Events voor de instructies van de online Livestream Bingo. Je hoeft dus niet te reizen en kunt dit lekker thuis spelen met een borreltje en hapje erbij.

Op de website van Paviljoen De Leyen staat meer informatie en heb je vragen dan kun je die altijd mailen naar info@deleyen.nl.

Borrel & Bingo livestream

Paviljoen De Leyen organiseert Borrel & Bingo via livestream
Deel dit op:
Getagd op:             

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *