Jouw stem is geld waard. En biedt je een gratis winkans! En nee, we willen je niets aansmeren. We hopen alleen op je steun. Brommels! doet namelijk mee met de Clubkascampagne van de Rabobank!

Leden van de Rabobank Drachten Friesland Oost kunnen een stem uitbrengen op verschillende clubs en verenigingen uit de regio. Een daarvan is ons bramenfestijn Brommels! Elk lid krijgt 5 stemmen en elke stem is 5 euro waard voor de Clubkas!

Van die 5 stemmen mag je aan 1 club/vereniging er 2 stemmen geven. De andere 3 stemmen gaan elk naar een andere club. Ben je lid van de Rabobank Drachten Friesland Oost? Dan kun je Brommels! dus met max 10 euro steunen! Zo help je ons de algemene organisatie van het evenement te financieren. Doe je mee?

Foto winactie Brommels!

Gestemd? Doe dan ook mee aan onze speciale winactie! Winnaars ontvangen een brommelsplukpakket tijdens de feestelijke startactiviteit van Brommels!
Zo doe je mee:  Stuur een foto waarop blijkt dat je op ons gestemd hebt én waar iets paars op staat, naar brommelsfestijn@gmail.com. Heb je niets paars? Photoshoppen mag ook! Zie een voorbeeldje hierbij. Alle foto’s worden anoniem gepubliceerd op onze facebookpagina. Uit alle inzendingen trekken we aan het eind van de Clubkascampagne 5 winnaars. Hoe leuk is dat?!

Rabobank-clubkascampagne voor Brommels!: win met jouw stem!
Deel dit op:
Getagd op:         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *