Valentijn bij de Wâldpyk-restaurants

Donderdag is het weer 14 februari: Valentijnsdag. Heb jij al iets voor je geliefde of je dierbaren? Je kunt ze alle liefde uit De Wâlden geven door één van de Valentijns-arrangementen bij de Wâldpyk gecertificeerde restaurants te beleven! Daarom een overzicht wat er zoal te doen bij deze restaurants.

Valentijnsmenu met kans op overnachting in Bruidssuite bij Tjaarda Oranjewoud

Restaurant de Oranjetuin van Tjaarda in Oranjewoud heeft een speciale actie voor mensen die bij hen komen genieten van het Valentijnsmenu. Je maakt dan namelijk kans op een gratis overnachting in de Bruissuite van Tjaarda, inclusief ontbijt. Op 14, 15 en 16 februari serveert het restaurant het Valentijnsmenu.

LOVE-arrangement bij De Herberg van Smallingerland

Romantisch samen op culinaire ontdekkingsreis. De gerechten presenteert De Herberg van Smallingerland in Rottevalle op bijzondere wijze, maar meer verklappen ze niet. Het arrangement is op donderdag 14 februari 2019 vanaf 18.00 uur met love bubbels, 2 amuses en een 4-gangen LOVE menu.

Shared-diner op 14 en 15 februari bij Het Spijshuys

Een romantisch shared-diner voor 2 bij Restaurant Het Spijshuys in Boarnburgum. Met verschillende voorgerechten, een hoofdgerecht en een nagerecht en sprankelend aperitief.

Kijk voor mee infoover Valentijn bij Het Spijshuys op: www.hetspijshuys.nl

Valentijn bij de Wâldpyk restaurants
Deel dit op:
Getagd op:         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *