De Herberg van Smallingerland

Voor de decembermaand hebben Aukje Westerhof en Freddy Bult van De Herberg van Smallingerland in Rottevalle weer wat moois in petto. Vier er Sinterklaas, Kerst en het eindejaar op culinaire wijze. Hiervoor hebben ze speciale arrangementen bedacht.

  • 4 t/m 6 december – De (klein)kinderen te groot geworden voor schoentjes zetten en een zak met cadeautjes? Kom dan Sinterklaas op culinaire wijze vieren in De Herberg. Samen met de Kookpiet krijg je een heerlijke avondje uit! Een Traktatiemenu met heerlijke smaken uit de eigentijdse Nederlandse keuken, met een vleugje nostalgie. Kom eten met 4 personen en betaal slechts voor 2 personen!
  • 25 en 26 december – Vier Kerst in de eeuwenoude herberg! Laat je op Eerste of Tweede Kerstdag culinair in de watten leggen bij Restaurant De Herberg van Smallingerland. Zij serveren deze dagen een Kerstlunch en een Kerstdiner!
  • 28 t/m 30 december – De laatste dagen van het jaar sluit De Herberg traditiegetrouw af met een uiterst plezierig en smaakvol culinair arrangement.

Daarnaast kun je er ook terecht voor Kerst- en Nieuwjaarsbijeenkomsten. Ze bieden hiervoor arrangementen voor 8 tot 125 personen aan.

Meer info: www.herbergvansmallingerland.nl

Winterse smaken in de hoofdrol bij De Herberg van Smallingerland: knolselderij

Knolselderij is zo’n beetje het prototype van ruwe bolster, blanke pit. Kijk alleen al naar hoe dat ding eruit ziet: grof, met een dikke, pokdalige schil, de wortels en de klei er vaak nog aan. Maar onder dat ruwe uiterlijk gaat een verfijnde smaak schuil.

De knol smaakt aromatisch, lichtzoet en in de verte een beetje naar anijs. Het is de perfecte smaakmaker en biedt zoveel meer mogelijkheden dan alleen maar het verwerken in erwtensoep! Daarom heeft De Herberg van Smallingerland hiervan een mooi tussengerecht gecreëerd, welke je de komende weken kunt komen proeven bij De Herberg. Waarbij de optimale smaak van deze oerlelijke groente helemaal tot leven komt.

Naast de knolselderij staan, coquille, buikspek, hert en chocolade centraal in het huidige Herbergmenu.

 

Sint, Kerst en eindejaar: vier het bij De Herberg van Smallingerland
Deel dit op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *